03 Ağustos 2006

Pembegül :)



Düğün Çok yakın bir akrabamızın düğününde giymek için işlediğim kurdela nakışlı şalvardan desenler...Gerçekte resimlerdekinden daha güzel görünüyor:) Yaparken bitmek bilmedi ve keşke başlamasaydım deyip durdum.Ama sonuç ortaya çıkınca iyiki yapmışım dedim:)

8 yorum:

İbn-i Sina dedi ki...

Hayırdır, evleniyormusun? :)

Adsız dedi ki...

ellerine sağlık. çok güzel olmuş.

sevgiler, selin
(www.selincaglayan.com)

Adsız dedi ki...

bi dugun okudum nedir asli:)))

tahin dedi ki...

Mashallah mashallah.. "Cok yavuz olmus" deriz biz, bizim oralarda:)

Ellerine saglik. Allah iyi gunlerde giymeyi nasip etsin inshallah.

Ne dugunu diye sormayacagim:P Bak sormadim:)

Adsız dedi ki...

Şehnazcığım Evleniyon mu bizden habersiz ......

life dedi ki...

Öncelikle hepinize teşekkür ederim ilginiz için.

Düğün benim değil çok yakın bir akrabamın düğünüydü.Ve düğünle ilgilenmekten yorumlarınıza cevap veremedim kusura bakmayın.Zaten blogu çok ihmal ediyorum epeydir, bakalım sonu ne olacak?

Yukarıdaki yazıyı da alelacele yazdığımdan detayları yazmamışım.

İbn-i Sina hayırmı şermi bilemiyorum artık.Evlenmiyorum.

Selin Ç. teşekkür ederim.

Arzu ilgin için teşekkür ederim:)Aslolan benim düğünüm değil çok yakın bi akrabamın düğünüydü:)

Peace yeterli bi açıklamada yazmamıştım ama evlenenler için hayırlı olsun diyelim.Elişi konusunda sana yazdığım fikir geçerli.Sen uğraşma.Bende pişman ola ola yaptım.Övgüler alınca iyiki yapmışım dedim ama elişleriyle uğraşılmaması taraftarıyım.Yani doğru olan o.Hele ben bi daldım mı kaptırıyorum kendimi.Başka bi iş yapamıyorum.Bana zararlı...
Üstteki kategoriyi kodlarla yaptım.

Tahinciğim çok teşekkür ederim.Sağolasın.Düğün akraba düğünüydü.Ben sizden habersiz evlenirmiyim hiç:pBaşta sen ve ladybird şeref konuklarım olacaksınız zaten nasıl haberiniz olmaz:))

a.turan evlenmiyorum:)

Tuhfe dedi ki...

Merhaba Sehnaz,

Ilginc geldi bu salvar. Patronu ya da mumkunse tamaminin goruntusu var mi? Ben de bu yaz salvara merak sardim, ama giydiklerimin boylari kisa gibiydi. Uygun kumas bulursam kendim dikeyim istiyorum. Cesaret edip de giyebilir miyim orasi da ayrica bir mevzu :)

Sevgiler.

life dedi ki...

Merhabalar tuhfe,

Mail adresin varsa sana tamamının ve bi başka şalvarımın da görüntüsünü gönderebilirim.Yalnız başka kimseye göstermemen gerek.Şalvarın üstü herhangi bi modele göre dikilebilir altını da maille anlatırım sana.Altında kalıp kullanılmıyor çünkü yapımı çok basit.Benim giydiğim şalvarın üstünün kalıbı da ne yazıkki bende yok.Çünkü şalvarı işledikten sonra başkasına diktirdim.

Genellikle bütün kumaşlara dikiliyor şalvarlar.Benim kullandığım kumaş şaneldi.Yalnız benim şalvar bizim düğünlere has bir şalvar.Gündelik hayatta pek kullanılmıyor.Ama ben çok seviyorum, düğünlerde otantik bir görünüm veriyor.